"Timár Zoltán, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodájának vezetője az MTI megkeresésére azt mondta: a dokumentumban az áll, hogy a halál oka nem hozható összefüggésbe késeléssel vagy szúrt sebbel. Ennél több részletet a rendőrség egyelőre - felhatalmazás hiányában - nem hoz nyilvánosságra - közölte."  ( Forrás : MTI ) 

Felhatalmazás hiányában,mi? Nem is Magyarországon lennénk, ha lenne felhatalmazása a rendőrségnek. Ez egy vicc. Vagyis nem. Ez viccnek azért durva. 

"A budapesti, terézvárosi West Balkán szórakozóhelyen szombat éjszaka a diszkóból kiáramló tömegben három fiatal lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány közlése szerint fulladás okozta. A történtek miatt a rendőrség öt embert vett őrizetbe és kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat."   
( Forrás : MTI )



 

A bejegyzés trackback címe:

https://amiorszagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr332591521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása