"A rendőrség és a balliberális cigánymosdató média órákon keresztül azt hazudta, hogy csak két áldozat van. Az eddigi infóink szerint Kadosa Kinga és Csikós Emese hunyt el, mindketten 18 év alattiak. Egy harmadik lány is életét vesztette ."              ( Forrás: http://kuruc.info )

 

Hát igen . Magyarországon vagyunk még mindig .

 

Erre ma este mit találtam az fn.hu oldalon? 

"Öt embert vett őrizetbe a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Nyugati téri West Balkán nevű szórakozóhelyen történt tragédia ügyében - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap, késő esti sajtótájékoztatóján."

"Az öt ember közül ketten a rendezvény szervezői, ketten a helyiség bérbeadói, egy ember pedig a programsorozat szervezője. Mindannyiukat foglalkozás körében, több ember halálát okozó veszélyeztetés miatt hallgatták ki gyanúsítottként – mondta el Tóth Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya."             ( Forrás : http://www.fn.hu )

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amiorszagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1002588920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása